Novosti

Izvješće o radu škole u prvih mjesec dana nastave na daljinu 

Objavljeno: 14. travnja 2020.

 

 

Poštovane ravnateljice i ravnatelji, 

u virtualnoj učionici za ravnatelje osnovnih i srednjih škola te centara za odgoj i obrazovanje pripremljen je upitnik za izvješće o radu škole u prvih mjesec dana nastave na daljinu. 

Ljubazno vas molimo da odgovorite na pitanja u tom upitniku na temelju uvida u rad vaše škole te povratnih informacija koje ste prikupili od učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i roditelja. Upitnik nije anoniman, njegovo popunjavanje je obavezno za sve ravnatelje te se smatra službenim izvješćem škole Ministarstvu znanosti i obrazovanja. 

 

Za popunjavanje će vam biti potrebno tridesetak minuta ako ste prethodno pripremili sve ranije prikupljene povratne informacije i podatke.Upitnik je dostupan do 20. travnja 2020. do 12 sati te vas molimo da ga što pažljivije i žurnije popunite. 

 

Ako do sada niste bili upisani u virtualnu učionicu za ravnatelje, molimo vas da se upišete koristeći se poveznicom http://bit.ly/2Jf8mUa. Poveznicu upišite ili kopirajte i zalijepite u mrežni preglednik te se zatim prijavite u sustav sa svojim [email protected] elektroničkim identitetom. 

 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja 

 


Podijelite članak:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin