Virtualne učionice

Matematika – virtualne učionice 2018./19.

Matematika – virtualne učionice 2018./19.

Objavljeno: 24. srpnja 2019.

Virtualna učionica Matematika u „Školi za život“ okuplja učitelje i nastavnike Matematike u zajedničkom provođenju eksperimentalnog programa Škola za život.  

U prvoj fazi rada ove učionice (od 15. svibnja do 11.srpnja 2018.)  učitelji i nastavnici eksperimentalnih škola su se pripremali za prvu eksperimentalnu godinu u temama Procesi u učenju i poučavanju (1), Procesi u učenju i poučavanju (2), Procesi u učenju i poučavanju (3), Ishodi, Vrednovanje  u predmetu Matematika, Povezanost vrednovanja i ishoda i Planiranje. 

Druga faza započela je 20. kolovoza 2018., a završila 12. srpnja 2019. Teme u drugoj fazi su bile: Digitalni alati (neobavezna), Vrednovanje, Vrednovanje pomoću digitalnih alata, Rubrike u vrednovanju, Godišnji izvedbeni kurikulum. 

Učionica je imala najviše 230 sudionika. 

Ukupno je podijeljeno 1 813 značaka. 

Virtualne učionice Mat OŠ I, Mat OŠ II, Mat SŠ I i Mat SŠ Iokupljaju učitelje i nastavnike matematike za zajedničku pripremu za uvođenje kurikuluma predmeta Matematika u školskoj godini 2019./2020. 

Učionice su otvorene 15. prosinca 2018., a zatvorene 12. srpnja 2019. 

Teme u virtualnim učionicama bile su: Kurikulumski pristup poučavanju: od ishoda do vrednovanjaRazvoj kompetencije učiti kako učitiKurikulum nastavnog predmeta, razrada odgojno-obrazovnih ishoda i planiranje aktivnostiVrednovanjeMeđupredmetne teme i Kurikulumsko planiranje poučavanja u predmetu Matematika. 

Učionice se imale najviše 2 893 sudionika. 

Tijekom lipnja i srpnja održano je 65 skupova uživo na kojima je bilo 2036 sudionika.

 

Zavrsno izvjesce mat or sz-z from Skolazazivot

 

Zavrsno izvjesce matematika from Skolazazivot

 

Zavrsno izvjesce sz z mat from Skolazazivot
Matematika virtualne učionice
Podijelite članak:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin