Naslovnica

Preporuke i upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za rad predškolskih ustanova i razredne nastave, glazbenih škola i škola stranih jezika

Preporuke i upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za rad predškolskih ustanova i razredne nastave, glazbenih škola i škola stranih jezika

Objavljeno: 20. svibnja 2020.

 

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je 20. 5. 2020. Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova i razrednu nastavu od 1. do 4. razreda te posebne razredne odjele i rad s djecom s teškoćama koja imaju pomoćnika u nastavi. Ove upute namijenjene su za rad predškolskih ustanova i razrednu nastavu od 1. do 4. razreda te posebne razredne odjele i rad s djecom s teškoćama koja imaju pomoćnika u nastavi od 25. svibnja 2020.


 

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je 18. 5. 2020. Preporuke za rad glazbenih škola tijekom epidemije koronavirusa (COVID-19). Ove se preporuke odnose na provedbu mjera prilikom pohađanja glazbenih škola tijekom epidemije koronavirusa (COVID-19) radi zaštite predavača i polaznika. Iste mjere mogu se primijeniti i na druge slične oblike edukacije.


 

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je 10. 5. 2020. Preporuke za rad škola stranih jezika i drugih sličnih oblika edukacije tijekom epidemije koronavirusa (COVID-19). Ove se preporuke odnose na provedbu mjera prilikom pohađanja škola stranih jezika tijekom epidemije koronavirusa (COVID-19) radi zaštite predavača i polaznika. Iste mjere mogu se primijeniti i na druge slične oblike edukacije.


Podijelite članak:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin