Fotogalerija

Regionalni stručni skup o predmetnim kurikulumima u Rijeci

Regionalni stručni skup o predmetnim kurikulumima u Rijeci

Objavljeno: 13. studenoga 2018.

Nakon uspješno održanog Regionalnog stručnog skupa o predmetnim kurikulumima u Splitu, slijedio je skup u Rijeci. Osnovna škola Gornja Vežica bila je domaćin ove velike edukacije održane 10. studenog.

Pomoćnica ministrice Lidija Kralj prisustvovala je skupu te pozdravila okupljene učitelje, nastavnike i stručne suradnike eksperimentalnih škola. Oko 300 okupljenih sudionika imali su priliku sudjelovati u radionicama i predavanjima koja su vodili članovi Mentorske radne skupine, Radne skupine za razrednu nastavu i Radnih skupina za predmetne kurikulume i provođenje eksperimentalnog programa Škola za život.

Na ovaj način sudionicima se pružila prilika za upoznavanje uživo s mentorima i kolegama iz virtualnih učionica. Tijekom šest sati sudionici su se stručno usavršavali po školskim predmetima (ukupno njih 20). Radionice su uključivale teme vrednovanja, osmišljavanja aktivnosti za ostvarivanje ishoda učenja, strategije aktivnog učenja i poučavanja. Također, razmjenjivali su ideje, iskustva i primjere dobre prakse.

Regionalni stručni skupovi održavaju se u sklopu projekta „Podrška provedbi Cjelovite kurikularne reforme (CKR)“ koji se provodi u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Europskog socijalnog fonda.

U nastavku pogledajte više fotografija.


Podijelite članak:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin