Fotogalerija

Regionalni stručni skup o predmetnim kurikulumima u Varaždinu

Regionalni stručni skup o predmetnim kurikulumima u Varaždinu

Objavljeno: 13. studenoga 2018.

Najveći Regionalni stručni skup o predmetnim kurikulumima održao se 10. studenog u Prvoj gimnaziji Varaždin. Sudjelovalo je oko 500 učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja uključenih u eksperimentalni program Škola za život.

Skup je otvorila ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženka Divjak. Članovi Mentorske radne skupine, Radne skupine za razrednu nastavu i Radnih skupina za predmetne kurikulume i provođenje eksperimentalnog programa Škola za život održali su edukaciju iz 17 školskih predmeta.

Radionice su uključivale teme vrednovanja, osmišljavanja aktivnosti za ostvarivanje ishoda učenja, strategije aktivnog učenja i poučavanja. Na ovaj način pruža se podrška u vezi aktualnih i budućih aktivnosti eksperimentalnog programa, ali se odvijaju i pripreme za frontalno uvođenje kurikularne reforme u sve škole.

Slijede skupovi u Osijeku (17. studenog) i Zagrebu (24. studenog) čime završava ciklus Regionalnih stručnih skupova koji se održavaju u sklopu projekta „Podrška provedbi Cjelovite kurikularne reforme (CKR)“ koji se provodi u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Europskog socijalnog fonda.

Za više slika posjetite Fotogaleriju.


Podijelite članak:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin