FIT s PASCH-om i eTwinning –om – Svjetlana Bebić

Datum održavanja webinara: 14.02.2020. 11:00:00

FIT s PASCH-om i eTwinning –om – webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme

 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira ciklus webinara na kojem će, tijekom sljedećih mjeseci, najuspješniji odgojno-obrazovni radnici, nagrađeni 2019. godine, predstaviti svoje primjere dobre prakse.

Svjetlana Bebić

FIT s PASCH-om i eTwinning –om

Tema je namijenjena za nastavnike i profesore njemačkog jezika, ali webinaru mogu pristupiti i ostali, jer moje iskustvo mogu prilagoditi svom predmetu i svojim aktivnostima. Ovim ću webinarom predstaviti neke od aktivnosti i mogućnosti koje mi je omogućila PASCH- Inicijativa ( inicijativa partnerstva) pri Goethe Institutu s jedne strane i s druge strane nagrađeni eTwinning projekt ” Die Frau im Wandel der Zeit”, a koji uvelike pomažu kako nama nastavnicima tako i učenicima biti fit u predmetu Njemački jezik.

Predavačica: Svjetlana Bebić, Gimnazija Metković

Webinar će se održati 14. veljače 2020. godine u 11.00 sati. Predviđeno vrijeme trajanja webinara je jedan sat.

Za sudjelovanje na webinaru obvezna je prijava u sustavu EMA, gdje ćete pronaći i ostale informacije o webinaru: https://ema.e-skole.hr/edukacija/9872

Snimke webinara objavljuju se na kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja na sustavu Meduza (https://meduza.carnet.hr/index.php/media/videos?pack=462).

 

 


Podijelite članak:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin