Provedba iznannastavne aktivnosti GLOBE u OŠ Banija Kratki – Ankica Veseljić

Datum održavanja webinara: 12.02.2020. 09:00:00

Provedba iznannastavne aktivnosti GLOBE u OŠ Banija Kratki – webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme

 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira ciklus webinara na kojem će, tijekom sljedećih mjeseci, najuspješniji odgojno-obrazovni radnici, nagrađeni 2019. godine, predstaviti svoje primjere dobre prakse.

Ankica Veseljić

Provedba iznannastavne aktivnosti GLOBE u OŠ Banija Kratki

U OŠ Banija u Karlovcu već osamnaest godina provodi se izvannastavna aktivnost Program GLOBE. U sklopu webinara informirala bi zainteresirane sudionike o načinu provođenja ove izvannastavne aktivnosti u našoj školi u svrhu razvijanja prirodoslovne pismenosti.

Na konkretnim primjerima bih pokazala kako učenici sudjelujući u programu primjenjuju školska teorijska znanja te iskustvenim učenjem stječu nove spoznaje o cjelovitosti okoliša. Pritom razvijaju pozitivne stavove i samosvijest temeljenu na svom aktivnom sudjelovanju.

Predavačica: Ankica Veseljić, Osnovna škola Banija

Webinar će se održati 12. veljače 2020. godine u 9.00 sati. Predviđeno vrijeme trajanja webinara je jedan sat.

Za sudjelovanje na webinaru obvezna je prijava u sustavu EMA, gdje ćete pronaći i ostale informacije o webinaru: https://ema.e-skole.hr/edukacija/9861

Snimke webinara objavljuju se na kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja na sustavu Meduza (https://meduza.carnet.hr/index.php/media/videos?pack=462).

 

 


Podijelite članak:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin